arrow_drop_up arrow_drop_down

voel je als herboren

Ga aan de slag met je leven en geef je lijf een reset! Voel je fijn in je lichaam, heb weer energie en ga fluitend door je cyclus. Geen donkere wolken maar een zonnetje dat schijnt. Reset je lijf en voel je als herboren! 

Reset je lijf

geniet van je lijf

easy & gezond

Liefdevolle mindset

zelfliefde

orthomoleculaire geneeskunde

leven met je cyclus

word de queen van je leven

 Misschien herken je het wel. Vorige week was je nog die powervrouw en nu ben je net een onzeker meisje. Je zit niet lekker in je vel. Elke maand is er weer die donkere wolk. Terwijl je gister nog zoveel plannen had. Ups & Downs. Highs & Lows. Ik help je graag op beide momenten zodat je op elk moment van jezelf houdt. Waardoor je stappen blijft zetten naar een liefdevolle mindset, een gezonde levensstijl en een fijne cyclus zodat jij de Queen wordt van je leven.

inhoud reset je lijf - 3 maanden programma

6 queencalls 

Als jij aan de slag wilt met je gezondheid, met je lijf en echt vooruitgang wilt boeken dan is het belangrijk dat je de juiste stappen zet, dat je niet opgeeft en dat je liefdevol bent richting jezelf. En weet je.. je hoeft het niet alleen te doen!


Sterker nog, ik wil je graag helpen, naar je luisteren en je aanmoedigen. Daarom krijg je bij dit programma individuele Queencalls zodat je op een liefdevolle manier stappen vooruit zet, precies op jouw tempo en op een gezonde manier.


Wij hebben om de week een Queencall van een uur en daarnaast ben ik er voor jou via mail of whatsapp om jou persoonlijk te ondersteunen en al jouw vragen te beantwoorden.


De Queencalls zorgen voor meer meer inzicht over je lijf en je hormonen, voor gezondere keuzes en een positieve mindset en vooral meer liefde voor jezelf. Ik ben je stok achter de deur want het is nu tijd voor jou! 

makkelijke recepten

Je kent het wel. Overal recepten. Wat ga je koken? Wat is nou echt gezond? Ik heb er hekel aan als het ingewikkeld is. Ik sta ook niet graag urenlang in de keuken. Daarom zijn mijn recepten en mijn tips nooit moeilijk. "Een kind kan de was doen." Altijd super makkelijk en gezond. Mijn persoonlijke favoriete recepten heb ik voor jou gebundeld in een leuk Ebook die je er altijd even bij kunt pakken. De reacties zijn lovend. Er wordt al flink "hormoonqueenproof" gekookt! 

Advies Supplementen

 Misschien ben je vaak moe, heb je last van hormoonschommelingen of wil je graag afvallen. Je lichaam heeft op zulke momenten extra ondersteuning nodig en daar help ik je graag bij. Als orthomoleculair therapeut kijk ik naar jouw situatie, je lichaam en hoe jij je voelt om op basis daarvan een advies te geven met geschikte supplementen die jouw lichaam de juiste ondersteuning geven.

word queen over je hormonen

Hoe zit het bij jou? Zijn jouw hormonen de baas over jou? Of ben jij de Queen over je hormonen? Tijdens dit "Reset Je Lijf" programma  krijg je inzicht in je cyclus, ga je jouw tijd zo indelen dat je lekker op je eigen flow gaat leven en houd je rekening met je hormonen.


Je hormonen komen weer in balans. Je kunt weer genieten, ontspannen en je maakt de juiste keuzes. Jij krijgt inzicht in je cyclus en word echt de Queen over je hormonen!

Reset je lijf
Leonie

Heb ik van die (baal)dagen? Jaaaa! Lots of it! Dankzij deze topper en de juiste supplementen door haar samengesteld, kan ik deze periode zonder te veel problemen, aan. Thanks Margit, je bent een geschenk.

Reset je lijf

Esther

Zit je niet lekker in je vel, heb je gezondheidsklachten of last van je hormonen, dan ‘moet’ je bij Margit, De Hormoonqueen zijn. Met haar vakkennis, kunde, warmte en gevoel helpt ze vrouwen om zich VROUW te voelen en de soms gierende hormonen tot rust te brengen.
Daarnaast heeft ze helende handen en kan ik haar als Shiatsu Massage therapeut aanbevelen. Want als er iemand is die mij tot rust en in de volledige ontspanning kan brengen, dan is zij het! Margit is een cadeau voor iedere vrouw.


Annelies

Margit bezit de gave om je met haar handen naar totale ontspanning te brengen. Daarbij is zij zeer deskundig op het gebied van voeding en hormonen. Ik ben ervan overtuigd dat zij met dit alles mij op het goede spoor kan zetten naar een gezond lijf.

de resultaten van het reset je lijf programma

je voelt je als herboren

jij wordt de queen van je hormonen

Je houdt nog meer van jezelf

Je kijkt met liefde naar jezelf en je voeding

je hebt meer energie

je straalt als een zonnetje

Reset je lijf
€ 597,-

Reset je lijf

Geef je lichaam wat het nodig heeft, krijg het beste advies en wordt op een liefdevolle manier gecoacht. Voel je als herboren en als nooit tevoren. Word een Queen over je hormonen. Reset je lijf!